Η νέα εφαρμογή για εύκολη και γρήγορη στάθμευση
στην πόλη της Αθήνας!

Κατέβασε την εφαρμογή
 

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ

mycitypassΈνα καινοτόμο ψηφιακό εργαλείο που έρχεται να αναβαθμίσει τη σχέση του πολίτη με το Δήμο
και εφαρμόζεται για πρώτη φορά στο Δήμο Αθηναίων

Με το  «myCityPass» εντοπίζεις με ακρίβεια τη θέση του οχήματός σου (GPS λειτουργία) στις ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης του Δήμου Αθηναίων και αγοράζεις στη στιγμή το χρόνο στάθμευσης που επιθυμείς. Με την επιτυχή ενεργοποίηση της στάθμευσης λαμβάνεις και το αντίστοιχο αποδεικτικό πληρωμής στην ηλεκτρονική σου διεύθυνση. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι με push notification 10′ λεπτά πριν λήξει ο χρόνος στάθμευσης σου ώστε να μπορείς με μια κίνηση να τον ανανεώσεις  εξ αποστάσεως!

screen1
Εντοπίζεις με ακρίβεια
την τοποθεσία σου 

Με τη βοήθεια του GPS ορίζεις τη θέση του οχήματος σου σε ζώνη ελεγχόμενης στάθμευσης του Δήμου Αθηναίων. Έχεις τη δυνατότητα να προσδιορίσεις την τοποθεσία σου με μεγαλύτερη ακρίβεια μετακινώντας το δείκτη (pin) πάνω στην οθόνη  σου.

screen2
Αγοράζεις χρόνο στάθμευσης
στη στιγμή

Επιλέγεις το χρόνο στάθμευσης που επιθυμείς να χρησιμοποιήσεις μέσα από τον τιμοκατάλογο με τις αντίστοιχες χρεώσεις που εμφανίζεται στην οθόνη σου  και ενεργοποιείς τη στάθμευση σου.

screen3
Λαμβάνεις ενημερώσεις
για τις συναλλαγές σου

Με την επιτυχή ολοκλήρωση αγοράς χρόνου ελεγχόμενης στάθμευσης λαμβάνεις στo email που έχεις δηλώσει το αποδεικτικό πληρωμής, όπου φαίνονται αναλυτικά οι συναλλαγές που πραγματοποίησες.